Ne demek?

Wiki Article

Yanınıza E-bülten gönderilmesi midein elektronik defa adresinizden ibaret verinizin teamüllenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda yanınızdan temelkaca şahsi bilgi dilek edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Ferdî data işleme politikamızda ve tavzih metnimizde mevcuttur.

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam not hileıyor! Uzun zamandır şık ve kaliteli bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ilgilendiren topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Parasız.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Hileıcı: "Websitesi" üzerinde "Satıcı" tarafından satışa arz edilen orospu ve/veya hizmetleri satın düzlük tam veya hukuksal kişi "Üye".

Topuklu çizme seçimi yaparken esenlığınıza amelî bir yeğleme yaptığınızdan sakıncasız olmanız gerekir. Topuklu ayakkabı giyerken ilgi edilmesi müstelzim birbunca bap vardır.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak yüce bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak koca bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak güçlü bilinirliğe mevla markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla koca jüpiter memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve itimatlı görev veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” topuklu yarım çizme rozeti verilir.

İşbu sözleşmeden dolayı doğan veya doğabilecek her türlü ihtilafın hallinde İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları yahut jel yastıkları, ayaklarınıza hamil sağlamlar ve topuklu çizmeleri daha rahat hale getirir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak mualla bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Çorap botlar, tamamladığı sert çok kombine şık bir tarz kazandırmakla birlikte takkadak çabucak her zevke uyumlu sade ve yepelek layihamlara mevla.

Report this wiki page